ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Όποια πληροφορία εισάγετε εδώ είναι απόρρητη και δε θα χρησιμοποιηθεί με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει. Αν έχετε απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info [@] melaplanet.com ή στα τηλέφωνα  2510 00 61 04, 2510 839972

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται περιλαμβανομένου του ΦΠΑ. To melaplanet.com επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία.

Μέσω Paypal

Επιλέγοντας πληρωμή με PayPal, σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής παγκοσμίως.

Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των υπολοίπων στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site του Paypal, από όπου θα έχετε τη δυνατότητα είτε να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας είτε να κάνετε login στον ήδη υπάρχοντα Paypal λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε με μόλις ένα κλικ τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

Χρησιμοποιώντας το Paypal για τις συναλλαγές σας, δεν δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας σε κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών Viva Payments.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή δεν σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με απλή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση «αναμονής» μετά την καταχώρησή της, έως ότου επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Αριθμός Λογαριασμού:

LIGHTFORM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

5245-072852-070

IBAN:

GR16 0172 2450 0052 4507 2852 070

Τράπεζα Πειραιώς

Για παραγγελίες που εξοφλούνται μέσω τραπέζης  παρακαλούμε όπως μας  στείλατε  με e-mail στο info@melaplanet.com το αποδεικτικό της συναλλαγής. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα  2510 006104 & 2510 839972

Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα («OUR», όχι «SHA») και εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.

Όλα τα εμβάσματα πληρωμής πρέπει να γίνονται στο νόμισμα τιμολόγησης του καταστήματός μας (EUR), ακόμα κι αν έχετε επιλέξει κάποιο άλλο νόμισμα για την απεικόνιση των τιμών του καταλόγου. Στην περίπτωση αυτή, το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας σε EUR αναγράφεται κάτω από το γενικό σύνολο στο νόμισμα που έχετε επιλέξει.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡOΦΩΝ / ΑΛΛΑΓΩΝ

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του πελάτη

Κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολογίζαμε… και το κατανοούμε απόλυτα!! Έτσι, αν το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί και αλλάξατε γνώμη μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το ανταλλάξετε. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή όμως θα πρέπει.

  • Το προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε αρχικά.
  • Η συσκευασία του προϊόντος να είναι η αρχική του χωρίς να είναι ελλιπής ή φθαρμένη και να είναι σφραγισμένη.
  • Να είναι άθικτα και σε άριστη κατάσταση όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν όπως η απόδειξη λιανικής ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης, marketing κλπ.
  • Να μην αφορά προσωποποιημένο προϊόν. Τα προσωποποιημένα προϊόντα που εκτελούνται κατά παραγγελία, επιστρέφονται μόνο στην περίπτωση λανθασμένης εκτέλεσης της παραγγελίας από μέρους της Mela Planet. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως ανατρέξατε στην ενότητα ” Επιστροφές προϊόντων που έγιναν Ειδική παραγγελία κατόπιν επιθυμίας του πελάτη”.

Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής ή αντικατάστασης των προϊόντων είναι επτά (7) ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής.

Είναι σημαντικό πριν από κάθε περίπτωση επιστροφής να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στα τηλέφωνο 2510 00 61 04 & 2510 839972

Όλα τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους ελέγχονται στο τμήμα Service γαι τυχόν σημάδια φθοράς πριν από οποιαδήποτε ανταλλαγή ή πίστωση.

Εφ’ όσον πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων, σας επιστρέφουμε την αξία των προϊόντων εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους στον χώρο μας.

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Επομένως το ποσό θα σας επιστραφεί με κατάθεση του ποσού εντός δέκα (10) ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε περίπτωση πληρωμής μέσω αντικαταβολής ή κατάθεσης σε τράπεζα.

Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της εταιρείας μας

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να ανταλλάξετε το προϊόν που παραλάβατε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση

  • εάν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του melaplanet.com πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στην λήψη παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή)
  • ή πουλήθηκαν προΐόντα κακής ποιότητας (ελαττωματικό προϊόν, καταστροφή κατά την μεταφορά)

Όλα τα προϊόντα προς αποστολή ελέγχονται και πακετάρονται προσεκτικά. Σε περίπτωση που κατά την παράδοση της παραγγελίας η συσκευασία είναι κατεστραμένη ή παραβιασμένη μην αποδεχθείτε την παραλαβή και επικοινωνήστε μαζί μας.

Μη αποδεκτές επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων που έγιναν Ειδική παραγγελία κατόπιν επιθυμίας του πελάτη.

Τα προϊόντα που έγιναν Ειδική παραγγελία, κατόπιν επιθυμίας του πελάτη (λ.χ. προσωποποιημένο προϊόν) επιστρέφονται μόνο στην αποδεδειγμένη περίπτωση λανθασμένης εκτέλεσης της παραγγελίας από μέρους της Mela Planet. Αν, για παράδειγμα στην παραγγελία σας είναι καταχωρημένο το όνομα “Μαρία” και σας έλθει με άλλο όνομα, τότε έχετε δικαίωμα επιστροφής χωρίς κανένα δικό σας έξοδο.  Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα προσωποποιημένα προϊόντα δεν επιστρέφονται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα € 20,00 πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση που η συνολική αξία της παραγγελίας είναι μικρότερη των € 20,00 η χρέωση ανά αποστολή  είναι € 2,80.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε δυσπρόσιτες περιοχές απαιτούνται από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες των προσωποποιημένων προϊόντων που δεν αφορούν έτοιμα προϊόντα, αλλά προϊόντα που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του πελάτη, αποστέλλονται σε 5 -7 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες μας είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιωθούν οι παραγγελίες σας.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου melaplanet.com, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την επικοινωνία, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).