ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ

Μία από τις πολλές θα πρόσθετα. Παρόλα αυτά, σήμερα το χαρήκαμε λίγο περισσότερο από τις άλλες φορές.

Αν και Απρίλης, η μέρα είναι σχεδόν καλοκαιρινή. Γι’ αυτό, μην έχοντας και άλλες επιλογές, μιας και δε μπορούμε να πάμε κάποια εκδρομή, αποφασίσαμε να περάσουμε το  μεγαλύτερο μέρος της στην αυλή μας.

Στην αρχή είχαμε τις κλασικές “βουτιές” στα χώματα. Μάλιστα, πλέον έχω κρατήσει δύο φόρμες μόνο γι’ αυτό το σκοπό, ούτως ώστε να μη με νοιάζει αν λερώνεται, αφού φοράμε μόνο τις φόρμες της αυλής.

Και ύστερα, καθίσαμε όλοι στο τραπεζάκι. Εγώ κι ο μπαμπάς της θέλαμε να απολαύσουμε έναν καφέ στον ήλιο, οπότε παραγγείλαμε, μιας που τα delivery δουλεύουνε ακόμα.

Παρόλα αυτά, όσο και να το θέλαμε, δε μπορούσαμε να απολαύσουμε έναν “ήσυχο και χαλαρό” καφέ με τη μικρή να αλλάζει συνεχώς ιδέα για το τι θέλει να κάνει και να τρέχει πάνω κάτω σα σβούρα. Έτσι, μετά από λίγη σκέψη βρήκαμε τη λύση.

Το έτερον ήμισυ,  ως γραφίστας, είχε σχεδιάσει κάποια σχέδια κενά, για να μπορέσει να τα βάφει η μικρή…και τώρα κρίναμε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να τα τυπώσουμε.

Τελικά αυτό μας επέτρεψε να απολαύσουμε λίγες στιγμές ηρεμίας! Και αν θέλεις, μπορείς να το έχεις κι εσύ!

Κάνε κλικ εδώ https://melaplanet.com/katevase-dorean-to-pdf/ και μάθε πώς μπορείς να τα κατεβάσεις και εσύ, σήμερα κιόλας, εντελώς δωρεάν. Αρκεί να βάλεις το e mail σου και να ακολουθήσεις τις οδηγίες!

Καλή διασκέδαση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *