ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΩΣΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΡΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!

Έχουν κιόλας περάσει 5 χρόνια.

Πέντε χρόνια από τότε που ήρθε στον κόσμο. Που μπήκε στη ζωή μας. Που την άλλαξε, με τον δικό της γλυκό, όμορφο και απαιτητικό τρόπο.

Όταν γεννήθηκε η μικρή μου είχα πάρει μία απόφαση. Να βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου, έστω λίγα λεπτά της ημέρας και να κάθομαι να γράφω. Να δημιουργώ αναμνήσεις, να αποτυπώνω τη στιγμή. Για εκείνην και για όλους μας.

Οι στιγμές είναι πολύτιμες και περνάνε πολύ γρήγορα. Τη μία είσαι με μία νέα ζωή στην αγκαλιά σου και την άλλη αυτό το πλάσμα είναι ολόκληρος άνθρωπος!

 

Την απόφασή μου δε την τήρησα όσο ήθελα. Έγραφα, σταματούσα. Περνούσαν μέρες χωρίς να γράψω τίποτε και έπειτα προσπαθούσα να τα προλάβω όλα.

Μετά από τον ενάμιση πρώτο χρόνο σταμάτησα να γράφω. Εντελώς. Και πλέον, νιώθω ότι έχω χάσει πολλά. Στιγμές που μπορεί να μη θυμάμαι όσο θα ήθελα. Και τώρα, που θέλω να ξαναρχίσω, δε μπορώ να πάω πίσω το χρόνο. Μπορώ όμως να ξαναρχίσω από τώρα, μη χάνοντας άλλες πολύτιμες στιγμές!

Κάπως έτσι γεννήθηκε και η ιδέα. Να δημιουργήσω κάτι, που θα βοηθήσει και εσένα, να αποτυπώσεις τη στιγμή στο χαρτί, να την κάνεις να ζήσει για πάντα.

Γι’ αυτό και ετοιμάζουμε πυρετωδώς τη νέα μας δημιουργική ιδέα, ένα μοναδικά χειροποίητο journal, ώστε να είναι σύντομα κοντά σου.

Και μην ανησυχείς! Δε χρειάζεται να έχεις καμία ιδιαίτερη ικανότητα στο γράψιμο. Απλά αφέσου, κατάγραψε ότι θα ήθελες να κρατήσεις ή να θυμάσαι, ότι θα ήθελες να διαβάσει κάποια μέρα το μικρό σου πλασματάκι.

Και τέλος, σκέψου το εξής:

Ότι θυμάσαι σώσε το. Ότι δε θέλεις να το χάσεις γράψε το. Και έτσι, κάνε το να ζήσει για πάντα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *